Teste
Testul ușilor
24 iulie 2012
0

În fața ta sunt zece uși. Alege una dintre ele și află ce spune aceasta despre personalitatea ta. Răspunde sincer și nu trage cu ochiul înainte la rezultate. Așadar ai ales ușa?

 

67885_474466612675152_984875876_n (1)

 

1. Ești o persoană amuzantă care apreciază simplitatea și nu vrea să își complice viața inutil. Îi susții pe cei din jur fără să ceri nimic în schimb și apreciezi micile plăceri ale vieții. Cel mai probabil îți place să călătorești și să descoperi culturile altor popoare. Chiar vrei cu adevărat binele celor din jur și emani căldură și dragoste. Dorim totuși să îți amintim că din când în când este OK să ceri ajutorul sau susținerea celor apropiați.

 

2. Tinzi către perfecțiune în tot ceea ce faci și depui eforturi serioase ca tot ceea ce faci să fie perfect. Nu simți totusi că ceva lipsește? Pui foarte mare preț pe realizarile tale și te mândresti cu CV-ul tău. Chiar dacă ești pe drumul cel bun din punct de vedere profesional și ai câteva diplome sau certificate agățate pe perete trebuie să mai lucrezi la dezvoltarea ta personală. Adu-ți aminte de ceea ce contează în viață. Încearcă să creezi un echilibru în viața ta și încearcă să accepți că perfecțiunea e imposibil de atins.

 

3. Ești o persoană ieșită din comun, dar extrem de interesantă pentru puținele persoane care ajung să te cunoască. Ai suflet artistic și îți poți exprima trăirile în foarte multe modalități. Îți plac magazinele de chilipiruri în care găsești o grămadă de lucruri vintage pe care le poți transforma cu mare ușurință în piese "must-have". Ai o lume a ta și un glob de cristal care te protejează de jungla urbană dar este timpul să cobori cu picioarele pe pământ și să începi să socializezi!

 

4. Ești un suflet matur care trăiește intens și ușor dramatic. Firea ta neconvențională, artistică te ajută să îți exprimi sentimentele și trăirile prin muzică, versuri sau orice alt gen de artă. Ai o personalitate dihotomică – poți fi prietenoasă dar și introvertită în același timp. Nu lași niciodată garda jos și nu îți împărtășești problemele și frustrările cu nimeni. Chiar dacă ai impresia că nimeni nu te înțelege dacă te-ai deschide și ți-ai împărtăși sentimentele cu cei din jur sigur te vei simți mai bine. Nu trebuie să fii tot timpul de piatră pentru că cei din jur cu siguranță vor empatiza cu tine dacă alegi să te deschizi în fața lor.

 

5. Pentru tine contează foarte mult părerea celor din jur și ai impresia că indiferent de situație ai și tu contribuția ta la rezolvarea ei. Mereu ai câte un proiect nou în derulare pentru că doar așa te simți în largul tău. Îți place să fii tot timpul ocupată pentru că astfel ești mai conștientă de ceea ce se întămplă în jurul tau. Trebuie să îți dai seama totuși că este în regulă că din când în când să te relaxezi și să profiți de câteva momente petrecute cu tine însuți. Încearcă să te redescoperi și să găsești hobby-uri care te scot din rutina zilnică chiar dacă asta înseamnă pur și simplu să te relaxezi. Viața nu se rezumă doar la câte brioșe poți să faci într-o singură tură sau la câte task-uri poți să faci într-o zi normală de muncă.

 

6. Ești o persoană încrezătoare și foarte atentă la detalii. Ții foarte mult la imaginea ta și la modul în care te văd cei din jur, dar în casa și mașina ta cu siguranță e mereu dezordine. De multe ori ai un comportament autodistructiv și ești propriul tău dușman când lucrurile merg rău. Viața unei persoane care este în contradicție cu sine însuși… trebuie să fie foarte grea. Adu-ți aminte să respiri din când în cănd și să te relaxezi. Viața nu se rezumă doar la a fi pe placul celor din jur… lumea nu e mereu cu ochii pe tine. Fă-ți timp pentru tine și gândește-te serios dacă ceea ce faci acum te reprezintă.

 

7. Ești o persoană simplă care ține foarte mult la cei din jur. Problema este că nu îți faci niciodată timp pentru tine. Familia și prietenii sunt foarte importanți pentru tine și ai face orice pentru ei. Te complaci în situația în care ești și nu te pui niciodată pe primul loc. Ce anume îți poate aduce zâmbetul pe buze zi de zi? Ce anume ți-ar colora și îmbunătăți viața? Chiar dacă în viață vei avea parte de diverse etichete precum mamă, soție, manager, profesor etc., viața ta e viața ta. Tu trebuie să hotărăști cum vrei să arate viitorul tău. E normal să vrei să ai parte de lucruri frumoase în viața. Trăiește clipa!

 

8. Ești jucaușă și te simți bine în pielea ta iar acest lucru te menține tânără și în formă. Chiar dacă iei lucrurile ca pe o joacă ai tendința să devii neîncrezătoare și anxioasă. Uneori ești dezorganizată și nu știi de unde să începi pentru a-ți face curat în viață. Amintește-ți că există oameni în jurul tău care te pot ajuta trebuie doar să îi lași să facă parte din viața ta.

 

9. Ești o fire mai nonconformistă, dar cumpătată. Nu complici lucrurile, te mulțumești cu puțin și îi ajuți pe cei din jurul tău fără a aștepta ceva în schimb. Ești mereu aproape pentru a da o mână de ajutor când e nevoie indiferent de situație. Adu-ți aminte că ești specială așa cum ești și că e ok ca din când în când să te răsfeți!

 

10. Ești o persoană care apreciază stabilitatea și bunăstarea. Nu îți scapă niciun detaliu iar lumea se poate baza pe tine pentru orice. Nu îți asumi riscuri inutile și preferi lucrurile sigure care nu îți dau bătai de cap. Ți-ai înfrânat partea creativă datorită nevoii de siguranță și stabilitate și chiar dacă iubești muzica sau arta nu te-ai gândit niciodată să îți faci o carieră din asta. Nu îți împărtășești problemele cu cei din jur considerând ca nu e cazul să îi impovărezi și pe ceilalți cu asta, dar ai nevoie uneori să spui ce ai pe suflet. Nu îți fie teamă să ceri ajutorul sau macar un sfat când ai nevoie.

 

sursa: connectiontocreative.com