Ateliere

 

1. Dezvoltare personală și ateliere de lucru pentru copii, elevi și studenți = Cursuri practice, folositoare și de mare ajutor!

Nimeni nu este perfect și toți ne dorim să fim mai buni decât suntem. Câteva prescripții, informații, sugestii care să ne ajute copiii să mearga pe calea succesului în familie, școală, carieră și viață, sunt imperios necesare.
Aceste “nimicuri importante" constituie temelia pentru orice carieră, construiesc încrederea în noi înșine și cuprind aspecte importante despre cum să dobândim comportamente dezirabile în diverse contexte de viață. 
Activitățile pe care le vom desfășura au drept scop crearea și dobândirea de noi competențe, adevarate coduri de comportament, esențiale pentru crearea imaginii și pentru fundamentarea respectului prețuit de noi toți.

*Temele de lucru au modalități diferite de abordare, în funcție de grupele de vârste (6-10 ani, 11-14 ani). Programa fiecarui curs poate fi consultată la sediul nostru sau puteți primi detaliile telefonic.

Metodele de lucru sunt adaptate vârstei copiilor și includ: tehnici de desen, psihodramă, exerciții de socializare și autocunoaștere, jocuri de rol, exerciții de exprimare emoționala, tehnici de comunicare non-verbală, povestiri terapeutice și discuții interactive de grup, ateliere de actorie.


2. PROGRAME DE SĂNĂTATE ORGANIZAȚIONALĂ ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE ORGANIZAȚIEI – AU CA SCOP DEZVOLTAREA PERSONALĂ, ÎNVĂȚAREA ȘI CREȘTEREA.